Cocktail cu rom si cafea

Ingrediente:

150 ml cafea rece, fara zahar
50 ml rom alb sau brun
1 lingurita zahar brun
1 lingura suc proaspat de lamaie
cuburi de gheata
coaja rasa de lamaie

Mod de preparare: intr-un pahar sau o cana amestecati bine romul cu zaharul, pana cand acesta s-a dizolvat. Adaugati sucul de lamaie, 2-3 cuburi de gheata si cafeaua rece, iar la final se pune deasupra putina coaja rasa de lamaie.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

    O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

  • Cocktail cu rom si bere de ghimbir

    O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.

  • Cocktail cu rom si cafea fierbinte

    Cald, aromat, parfumat si plin de gustul mirodeniilor

  • Cocktail cu rom si suc de portocale

    Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.

  • Cocktail de iarna cu rom si cafea

    Intalnirea dintre romul de calitate si o cafea buna, cu sau fara zahar (dupa gust) si notele de nucsoara fac din acest cocktail cu arome de sarbatoare o buna alegere intr-o seara de iarna.


Warning: fopen(cache/d3c73d45509529b8a20b55ee52ee7af8) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139