Cocktail cu rom si cafea fierbinte

Ingrediente:

50 ml rom
100 ml cafea neagra, fierbinte
100 ml bere neagra
1 varf de lingurita esenta de vanilie
2 lingurite frisca
1 praf nucsoara macinata
1-2 cuisoare intregi
1 praf scortisoara

Mod de preparare: intr-o cana se amesteca bine romul cu berea neagra rece si cafeaua fierbinte, adaugand deasupra toate mirodeniile, inclusiv vanilia. Se lasa putin pana cand aromele se intrepatrund si se completeaza, apoi se bea calda, cu frisca deasupra.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

    O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

  • Cocktail cu rom si bere de ghimbir

    O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.

  • Cocktail cu rom si cafea

    Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.

  • Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

    O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.

  • Cocktail cu rom si suc de portocale

    Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.


Warning: fopen(cache/bd5b7c621d37dc3fb89b688b0d400dd0) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139