Cocktail cu vin alb, rom si suc de ananas

Ingrediente:
 
50 ml vin alb 
30 ml rom brun
un varf de lingurita esenta de vanilie
20 ml suc de ananas din conserva
felii subtiri de lime pentru decor
 
Mod de preparare: se pun toate ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, se agita bine si se pun in pahar, decorand cu o felie foarte subtire de lime. Gustul este remarcabil prin notele subtile, dominat de cel de rom, aroma dulce de ananas si cea de vin alb facandu-se simtite in fundal.

Articole asemănătoare

 • Sangria cu vin alb si fructe de padure

  Combinatia intre un vin alb sec si dulceata acrisoara a fructelor de padure face din aceasta bautura de vara un veritabil deliciu si o surpriza pentru invitati.

 • Sangria cu vin alb si cidru de mere

  In locul unei carafe cu sangria clasica, in care se intalnesc fructele dulci si vinul rosu, de ce sa nu incercati o alternativa cu vin alb sec, foarte rece, si cidru de mere alaturi de vodca si lichior?

 • Cocktail cu vin alb, rom si citrice

  Proaspat, usor de preparat chiar si pentru cei fara multa experienta in domeniu, cu gust intens de citrice, este un cocktail bun pentru o petrecere, mai curand o sangria cu vin alb si mai mult alcool.

 • Cocktail cu rom alb, coniac si suc de lamaie

  Romul alb si coniacul se completeaza reciproc intr-un cocktail clasic, simplu de preparat si perfect pentru o seara placuta.

 • Cocktail cu ceai negru, whiskey si suc de lamaie

  Un cocktail simplu de preparat si interesant daca vreti sa incercati o combinatie intre gustul de ceai negru clasic (sau cu arome) si cel simplu de whiskey.