Cocktail cu vin rose si suc de mere

Ingrediente:

150 ml vin roze
30 ml suc de mere proaspat stors sau din cutie
cateva frunze proaspete de menta
gheata pisata

Mod de preparare: frunzele de menta se strivesc usor intr-un bol mic, apoi se amesteca bine cu sucul de mere si putina gheata pisata. Amestecul se toarna peste vinul roze bine racit, se orneaza cu doua frunze intregi de menta si se poate servi.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

 • Sangria cu vin alb si cidru de mere

  In locul unei carafe cu sangria clasica, in care se intalnesc fructele dulci si vinul rosu, de ce sa nu incercati o alternativa cu vin alb sec, foarte rece, si cidru de mere alaturi de vodca si lichior?

 • Cocktail cu vin spumant si suc de portocale

  Sucul de morcovi si portocale completeaza nesperat de bine gustul proaspat si acidulat al vinului spumant pentru un cocktail usor, cu notele picante date de Cayenne.

 • Cocktail cu rom, limeta si suc de merisoare

  Un cocktail cu doua feluri de rom cu note exotice si gustul sucului de portocale, limeta si merisoare pentru o combinatie perfecta pentru cei care vor o bautura aparte.

 • Cocktail cald cu scortisoara, gin si suc de mere

  Perfect pentru zilele friguroase de iarna, amestecand intr-un singur pahar aroma sucul de mere cu notele exotice de scortisoara si cele de ienupar ale ginului (alegeti unul de calitate), este un cocktail ce se bea cald, chiar fierbinte, pentru a-si dezvolta mai bine gusturile.

 • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

  Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.