Cocktail usor picant cu suc de portocale, whiskey si ardei iute
Ingrediente:
50 ml suc de portocale
30 ml whiskey
1 ardei iute, taiat felii, fara seminte
50 ml bere rece
50 ml apa tonica
Mod de preparare: sucul de portocale se toarna intr-un shaker cu gheata, adaugand whiskey-ul, felile de ardei iute, berea si apa tonica. Se agita bine si se serveste intr-un pahar cu gheata. Bucatile de ardei iute se scot inainte de servire.
Foto: pxfuel.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail de vara cu suc de portocale, rom si menta
Un amestec de arome dulci, proaspete si puternice, o bautura pentru o seara placuta alaturi de prieteni, destul de usor de pregatit acasa.
-
Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta
Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).
-
Cocktail usor picant cu rom, suc de portocale si lamaie
O reteta pentru un cocktail putin picant, aromat si dominat de notele fructate, tropicale.
-
Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir
Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.
-
Cocktail cu tequila, brandy si suc de portocale
Cu suc proaspat de portocale, aromat si dulce, este un cocktail racoritor si plin de savoare.