Crimson gold

Soi de nectarine.
Fructele sunt mijlocii, sferice, au pielita galben-oranj, acoperita pe 80 - 90% din suprafata cu rosu-sangeriu, pe care se gasesc si puncte rosii.
Pulpa este galbena, consistenta, de calitate mijlocie spre buna.
Se matureaza odata cu soiul Cardinal.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Cartofii Mayan Gold

  Soi mai rar intalnit de cartofi originar din Peru, foarte apreciat de bucatarii cu experienta pentru gustul lor placut, textura usor cremoasa si notele exotice, amintind de gustul miezului crud de nuca, acest Mayan Gold sunt cartofi foarte buni prajiti sau copti, ca garnitura sau gustare.

 • Crimson and Gold - un gutui japonez plin de culoare

  O varietate de gutui japonez care surprinde placut prin florile sale de culoare rosie, mari, cu textura catifelata, Crimson and Gold poate fi o alegere buna daca vreti un arbust decorativ cu aspect exotic, nu foarte mare si care poate fi ingrijit usor.

 • Cinci recorduri din lumea vegetala

  Daca pentru cei mai multi un trifoi cu patru foi pare doar un mit, se pare ca exista suficienti pasionati care nu doar au reusit sa gaseasca mai multe exemplare, dar si-au alcatuit adevarate colectii. Il gasim cel mai adesea sub forma de martisor sau suvenir, si ar trebui sa ne aduca noroc daca il avem asupra noastra, insa cum ar fi sa ai doua, trei, 20 de exemplare? Poate chiar o suta sau doua sute? Si daca ai atat de mult noroc sunt foarte mici sanse sa te apropii prea curand de cel care detine recordul mondial in domeniu. Edward Landing din Cooper Landing, Alaska, Statele Unite avea pe 8 mai 2007... 111 060 exemplare de trifoi cu patru foi.

 • Codiaeum(C. Variegatum)

  C. Variegatum - frunzele sunt eliptic alungite, cu marginea dreapta sau ondulata, divers colorate cu pete, puncte, striuri, rosii, galbene, oranj, roz sau violet. Varietatea pictum are frunzele inguste, liniare, cu pete mici, galbene.

 • Campsis radicans

  Denumire populara: trambita, trompeta cataratoare, trompeta de Virginia. Denumiri stiintifice sinonime: Tecoma radicans, Bignonia radicans. Familie: Bignoniaceae. Spectaculoasa si exotica, Campsis radicans este o vita cataratoare