Cu o floare nu se face primavara, insa cu mii de flori avem un spectacol!

Expo Evolution organizeaza la Curtea Veche, langa Hanul lui Manuc, in perioada 25-29 martie 2010, Targul "Flori de Florii". Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului Municipiului Bucuresti.

Zeci de producatori din domeniul floral se vor intalni pentru a oferi bucurestenilor, de Florii, un adevarat spectacol verde cu elemente de ambianta, decoratiuni si cursuri de design floral .

Evenimentul este structurat pe doua segmente: expozitie de vanzare si un atelier de aranjamente florale, unde fiecare firma participanta va avea ocazia sa incante publicul si sa realizeze diferite aranjamente florale cu tematica pascala.

Targul "Flori de Florii" are drept parteneri media Radio Romania Actualitati, Calendarevenimente.ro, Mayra, Kudika, Eco Magazin, revista " Gradina mea" si Infogradina.

Articole asemănătoare

 • Trandafirii Coffee Break

  Un nume inedit pentru un soi de trandafir teahibrid cu un colorit aparte, un rosu caramiziu in partea din centru a florii si cu tente visinii la margine, acest Coffee Break este o alegere mai mult decat interesanta pentru gradina.

 • Smoothie cu lapte de migdale, castraveti si capsune

  Un smoothie cu gust proaspat, revigorant, foarte bun pentru un plus de energie si buna dispozitie.

 • Plante perene care se tund primavara

  Plantele perene sunt acelea care rodesc mai multi ani la rand, avand o radacina persistenta din care se dezvolta o tulpina noua in fiecare primavara.

 • Gutuile, printre alimentele de toamna

  Gutuiul (Cydonia oblonga) este un arbore fructifer originar din regiunea Caucazului, aclimatizat si in partile noastre. Cele mai apropiate rude sunt marul si parul, cu care nu se poate compara insa in privinta popularitatii.

 • Salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza

  O salata care se pregateste rapid si cu care va veti surprinde invitatii este salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza.