Cura cu suc de orz verde

 

 Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml. pe zi.

Aceasta cura se foloseste contra urmatoarelor boli: anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrice, ulcer, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice, constipatie ischemica, arteroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hipertensiune, hipotensiune, astm bronsic, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinite alergice, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neurastenie, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombosciatica, artrite, acnee, efelide, dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fracturi, formarea calusului in sarcina la femei, avitaminoze, alopecie, sterilitate, impotent sexuala.

Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine:

- de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde;

- de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele;

- de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte;

- de peste 11 ori mai mult fier decat in telina;

- de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele;

- de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac;

- de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Articole asemănătoare

 • Trandafirii Snow Dance

  Cu bobocii sai de un alb pur, imaculat, mari si intr-un frumos contrast cu frunzisul de un verde inchis, lucios, este o varietate perfecta atat pentru decor cat si pentru buchete sau decoratiuni florale pretentioase, pentru ca florile rezista bine dupa ce sunt taiate.

 • Ceai cu suc de fructe

  O bautura usor de preparat, cu gust de fructe exotice si care ofera suficienta energie datorita ceaiului. Verde sau negru, alegeti marca preferata si infuzati-l mai mult pentru un ceai tare.

 • Masca revigoranta pentru toate tipurile de ten, cu suc de lamaie si galbenus de ou

  O masca naturala pe care o puteti intrebuinta pentru fiecare tip de ten in parte este masca revigoranta cu suc de lamaie si galbenus de ou. Mastile naturale de revitalizare a pielii, preparate acasa, ii readuc acesteia stralucirea si prospetimea de care avea nevoie.

 • Marinata de peste cu suc de rosii

  Pentru persoanele care adora pestele, marinata de peste cu suc de rosii vine sa completeze gustul delicios al acestuia.

 • Masca cu suc de morcovi pentru hidratarea tenului

  Pentru a beneficia de calitatile acestui suc de morcovi, va invitam sa incercati masca cu suc de morcovi pentru hidratarea tenului.