Distrugerea padurilor nu are sens. Opriti despaduririle !

impaduriri

Petitie online pentru oprirea despaduririlor si inceperea reimpaduririlor la adresa

http://www.PetitionOnline.com/28July08/petition.html  Semnatura dumneavoastra poate impulsiona un lucru care tot trebuie facut, insa cu cat e facut mai repede, cu atat mai bine !

 

Septembrie 2008

Foto: GradinaMea.ro

Articole asemănătoare

 • Trei plante recomandate pentru birou

  Planta paianjen sau Voalul miresei este o alta alegere foarte interesanta, mai ales din punct de vedere estetic, dar si pentru ca este o planta rezistenta si care nu are nevoie de atentie deosebita.

 • Gnocchi bolognese cu spanac

  Gnocchi bolognese cu spanac este o reteta potrivita pentru cine nu are mult timp la dispozitie sa gateasca. Odata ce ai intrat in posesia ingredientelor, dureaza practic mai putin de o jumatate de ora pana cand cina poate fi servita.

 • 4 nutritienti comuni care ar putea sa ne lipseasca

  O dieta, oricat de “sanatoasa” ar fi, nu are intotdeauna efectul scontat. Cauza o constituie in general particularitatile fiecarui organism si modul in care acesta reactioneaza. Va prezentam 4 nutrienti la care fara sa stiti ati putea fi deficitari:

 • Lithops, planta supranumita ”piatra insufletita”

  Lithops este socotita de oamenii de stiinta una dintre cele mai bizare plante din natura. De ce? Pentru ca la prima vedere nu are nimic in comun cu celelalte reprezentante ale regnului din care face parte.

 • Zambila, giuvaier al primaverii

  Zambila este o floare a primaverii, a sperantei si a vietii, care nu are nevoie de ocazii speciale pentru a fi oferita chiar si barbatilor. Florile in forma de clopotei placut si puternic parfumate au nuante din cele mai diferite: indigo, purpuriu inchis, coral, ciclam etc.