Geoagiu 65

Pomul este semiviguros, iar fructele sunt mari, alungite, usor ascutite la capete.
Coaja este de culoare cafenie-deschis si prezinta increituri mici.
Miezul reprezinta 50% din greutatea fructului.
Maturitatea de recoltare: la mijlocul lunii septembrie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Gradinile Tivoli, Copenhaga

    "Gradinile Tivoli” este un faimos parc de distractie din Copenhaga, deschis in anul 1843, si unul dintre cele mai importante din Europa.

  • Vitamina C - cat ne trebuie si cum o procuram?

    Vitamina C este cel mai cunoscut nutrient din lume, insa in ciuda acestui lucru vor ramane mereu lucruri interesante de aflat despre ea. Intalnita in literatura de specialitate sub denumirea formala de acid ascorbic, vitamina C a fost pentru intaia data separate si cercetata de biochimistul ungur

  • Spirulina, o sursa veritabila de energie

    Anumite activitati zilnice sporesc nevoia organismului de energie. Deseori, aceasta nevoie o compensam gresit prin consumul de hidrocarbonati, prin alimentatia cu paste sau dulciuri.

  • Placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata

    Pentru o seara placuta, puteti completa meniul cu o prajitura apetisanta: placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata.

  • Plantele medicinale si osteoporoza

    Osteoporoza mai este numita "boala oaselor fragile" fiindca determina o pierdere accentuata de masa osoasa, de pana la 30-40%.