Gradini pe simeze. Expozitie Iulia Candea Daradici

expozitie Iulia Candea Daradici tablouri

Iulia Candea Daradici expune la UZINEXPORT din bdul Iancu de Hunedoara nr.8, la sala ON TOP OF BUCHAREST in perioada 9-16 noiembrie.

Artista abordeaza o minunata tema, dar si dificila, cea a gradinilor. Amestecul culorilor este gradat, realizat cu atentie, intr-o maniera caracteristica pentru unele dintre lucrarile sale.

Expozitia propune un univers bogat, al peisajelor de tot felul, de la cele urbane la cele marine la care Iulia Candea Daradici revine adesea.

Noiembrie 2017

 

Articole asemănătoare

 • Sensation, liliacul cu aspect exotic pe care il vei adora

  O varietate de liliac pe care o veti intalni din pacate prea rar in gradini, Sensation este un soi suprinzator atat datorita culorii - un mov deschis, cald, placut - cat si datorita inflorescentelor cu petale mici, dispuse in forma de stele cu patru colturi si avand marginile marcate de o dunga alba, completand cromatic neasteptat de bine centrul florilor.

 • Tratamente naturiste cu rachitan

  Cu actiune astringenta, cicatrizanta, antiseptica, se folosesc de la rachitan partile aeriene, recoltate in perioada de inflorire, din iunie pana in septembrie

 • Planifica o gradina pe gustul pasarilor. Este simplu si eficient!

  Deteriorarea habitatelor naturale este un fenomen pe care nimeni nu pare sa-l gestioneze corect si eficient in prezent. Sub incidenta presiunii antropice, multe pasari salbatice sunt in cautarea unui refugiu in interiorul spatiului invadat de oameni,

 • Gradini Botanice devin pe 1 iunie Gradina Copilului si a Parintelui

  Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova devin pe 1 iunie, intre 11.00 si 17.00, "Gradina Copilului si a Parintelui". Cei mai mici vizitatori vor avea ocazia sa descopere alaturi de parintii lor o lume de poveste

 • Primavara in gradinile pictorului Constantin Daradici

  Gradini in jurul caselor, livezi in floare sau cateva flori intr-un vas pe un colt de masa, toate tac, dar vorbesc sufletului.