Intoarcerea pamantului

Pamantul sapat mai demult trebuie intors din nou inainte de a planta flori... Daca zona este mica acest lucru se poate face foate usor, cu o furca; daca parcela este mai mare, pentru a usura munca si a scurta timpul e bine sa folosim o masina speciala.

Articole asemănătoare

 • Plantarea bulbilor in Luna lui Florar

  Nu intamplator luna Mai a fost numita Luna lui Florar, deoarece acum mirosul si vazul incep sa se desfete cu darurile naturii. Pentru gradinile din emisfera nordica a Pamantului luna Mai este fantastica, temperaturile devenind mai blande, soarele tot mai plin de el, iar ploile aducatoare de belsug.

 • Istoria violetelor africane

  Desi par sa apartina unei lumi exclusiv situate la capatul Pamantului, violetele africane sunt in realitate printre cele mai cunoscute si indragite plante de apartament.

 • Trandafirul de Ierihon – planta care nu cunoaste setea

  Stiinta ne spune ca primele forme de viata au aparut in ocean, cu aproximativ 3,5 miliarde de ani in urma. Apa este cel mai important element din natura, fiind indispensabila pentru desfasurarea proceselor vitale la plante si animale. Din acest motiv orice anomalie legata de ea, semnalata pe fata Pamantului

 • Untul pamantului -un remediu fitoterapeutic de succes

  Tamus communis este dupa cum indica si numele o planta adesea intalnita in partile noastre, ce creste la marginea padurilor, in luminisuri si uneori pe marginea drumurilor de tara.

 • Astazi celebram Ziua Pamantului

  In ultima sambata a lunii martie Romania serba alaturi de multe alte natiuni Ora Pamantului prin incetarea consumului de electricitate timp de o ora. La nici o luna dupa acest eveniment, protectia planetei albastre revine in atentia oamenilor, insa de aceasta data privind toate domeniile de activitate care au impact negativ asupra mediului.