Jeanne d'Arc

Este un soi francez de toamna, cu pomul de vigoare mijlocie si coroana piramidala.
Fructele sunt mari si foarte mari, scurt piriforme cu gatul retezat, de forma neregulata si destul de asimetrica. Pielita groasa si aspra, are culoarea de fond verzuie si numeroase pete de rugina pe tot fructul.
Pulpa de culoarea untului, semifina cu sclereide spre centru, are aroma placuta.
Fructele sunt sensibile la transport si manipulari.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Ce afectiuni puteti trata cu ceaiul de ghimbir

  Cunoscut ca un condiment exotic, avand un gust specific, placut, cu note putin picante, ghimbirul are si valente terapeutice surprinzatoare, fiind un leac naturist cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si revitalizante. In ghimbir se gasesc vitamina B6, C, D alaturi de magneziu, zinc, calciu, etc.

 • (P) Frumusetea benzilor LED

  De multe ori am vazut fie intr-un film, fie intr-o revista home&deco, efecte luminoase cu un deosebit impact la interior. Acele lumini care reuseau intr-o maniera foarte discreta sa lumineze un detaliu de design sau de décor, ajungand in acest fel sa evidentieze frumusetea si eleganta unei incaperi in ansamblul ei.

 • Expunerea la soare si beneficiile conexe ale vitaminei D

  Daca te dor frecvent oasele, ai probleme cu vederea, ti-e somn ziua, obosesti repede, te confrunti permanent cu senzatia de sete, o posibila cauza - pe care trebuie sa o iei in calcul - este carenta de vitamina D.

 • Cum beneficiem de vitamina D in timpul iernii?

  Climatul temperat-continental al tarii noastre se traduce prin existenta a patru anotimpuri avand caracteristici diferite, ce au o puternica influenta asupra starii noastre de sanatate.

 • Terapia florala, benefica pentru Alzheimer

  Terapia florala este similara cu terapia fizica. Este o idee noua, tot mai populara datorita actiunilor cu rezultate pozitive. Aceasta foloseste energia degajata de flori si vitamina D care este in general activata de razele soarelui.