Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
MASTI DE FATA PENTRU FIECARE TIP DE PIELE

Masti de fata pentru fiecare tip de piele

 Fiecare tip de piele necesita anumite conditii de ingrijire pentru a arata in regula. De aceea, puteti crea la dumneavoastra acasa masti faciale potrivite pentru fiecare tip de piele.

Mastile preparate acasa pot fi mult mai hranitoare decat cele pe care le gasiti in comert.


Masca faciala cu mar

Este recomandata pentru tenul gras ori pentru cel inclinat spre acnee.

Se ia o cantitate medie de mere rase fin si se mixeaza cu 5 linguri cu miere.

Se amesteca bine, apoi se aplica pe piele fetei si se lasa timp de 10 minute.

Apoi se clateste fata cu apa rece.

 


Masca pentru fata cu castravete si iaurt

Este benefica pentru tenul normal sau gras.

1/2 castravete

1 lingura de iaurt simplu

Intr-un blender se pune castravetele si se paseaza pana devine piure. Apoi se amesteca cu iaurt.

Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 30 de minute. Se clateste bine fata.

 

Masca de fata cu miere

Este potrivita pentru un ten gras si pentru pete ale pielii.

Masati usor pe piele o cantitate mica de miere incalzita. De asemenea, puteti adauga si germeni de grau, pentru ca acestia au o actiune abraziva, proteine si nutrienti.

 

Masca de fata cu caise

Este buna pentru pielea uscata.

Se paseaza o caisa curatata de coaja si se adauga 1 lingurita de ulei cald de masline. Se amesteca pana se formeaza o pasta. Se intinde pe fata si se lasa 15 minute.
 
Apoi se clateste bine cu apa calda. Stergeti-va fata cu un prosop uscat si curat, aplicand dupa aceea o crema pentru fata hidratanta, cu actiune blanda.

 

Mastile de fata constituie un mod excelent de a va revitaliza pielea obosita. Efectuarea propriilor masti faciale la domiciliu este o modalitate ieftina si usoara.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Tomatele Yellow Pearshaped

    Soi timpuriu de rosii cu o forma aparte si gust special, cu productivitate buna pentru fiecare planta, aceste tomate galbene se planteaza intr-un sol fertil, cu drenare buna, eventual fertilizat in avans cu gunoi de grajd, ferit neaparat de curenti reci de aer.

  • Tarta apetisanta cu coacaze rosii

    Coacazele rosii sunt purificatoare si indicate pentru obezitate si boli de piele. Mai au si un uimitor efect stimulativ la nivel digestiv, dat de gustul lor acru si puternic. Va propunem sa va racoriti cu o tarta apetisanta cu coacaze rosii.

  • Masca revigoranta pentru toate tipurile de ten, cu suc de lamaie si galbenus de ou

    O masca naturala pe care o puteti intrebuinta pentru fiecare tip de ten in parte este masca revigoranta cu suc de lamaie si galbenus de ou. Mastile naturale de revitalizare a pielii, preparate acasa, ii readuc acesteia stralucirea si prospetimea de care avea nevoie.

  • Masca de mere pentru tenul deshidratat

    Marul este recomandat la prepararea mastilor pentru fata, deoarece dermatologii sustin ca aduce beneficii tenului deshidratat. Tenul deshidratat se caracterizeaza printr-o piele subtire, fragila, lipsita de elasticitate si de rezistenta. De aceea, pentru a ne hidrata acest tip de piele, trebuie sa ii acordam o atentie si o ingrijire deosebite

  • Plantarea copacilor pentru un mediu sanatos

    A planta un copac este in prezent aproape o datorie. Operatiunea nu este cu mult diferita de plantarea unui simplu tufis, doar ca totul se petrece la dimensiuni mai mari. Plantarea unui copac se face la fel pentru orice tip, doar ca intretinerea difera de la caz la caz.


Warning: fopen(cache/a3f6e0bb197819725fd6ea3d0958484d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139