Plantarea copacilor pentru un mediu sanatos

copaci

 A planta un copac este in prezent aproape o datorie. Operatiunea nu este cu mult diferita de plantarea unui simplu tufis, doar ca totul se petrece la dimensiuni mai mari. Plantarea unui copac se face la fel pentru orice tip, doar ca intretinerea difera de la caz la caz.

Cel mai potrivit moment de plantare a copacilor este primavara sau toamna, iar cel mai nepotrivit moment este vara.

 

In primul rand solul trebuie sa fie corespunzator nevoilor copacului ce urmeaza a fi plantat.  

 

In primul an udarea se face regulat, saptamanal, iar in urmatorii ani vara se uda mai mult decat primavara sau toamna. Cand udati un copac tineti cont ca radacinile acestuia au aproximativ aceeasi extindere ca si ramurile, deci nu trebuie sa udati doar langa tulpina.

Articole asemănătoare

 • Smoothie verde pentru un plus de energie

  Gust placut, putine calorii, multa energie oferita organismului, perfect pentru hidratare in special in zilele calduroase, iata un smoothie sanatos si usor de pregatit.

 • Legume si fructe pentru un par mai sanatos

  Portocalele: pentru un par sanatos aveti nevoie de vitamina C, de multa vitamina C. Si cel mai simplu si sanatos este ca in locul unui drum la cea mai apropiata farmacie sa incepeti sa mancati cat mai des portocale, dar si alte citrice, ca gustare, desert sau sub forma de suc.

 • Cateva idei pentru un mic dejun sanatos

  Pentru o viata traita intr-un mod sanatos, mancarea principala a zilei, micul dejun, trebuie sa contina multe fibre si carbohidrati complecsi

 • Un par sanatos si stralucitor

  Se pare ca vedetele stiu ce trebuie sa faca pentru a avea un par sanatos si stralucitor. In cele ce urmeaza va vom da cateva sfaturi cu privire la ingrijirea naturala a podoabei capilare

 • Ardeiul iute - un aliment sanatos

  Noile studii arata faptul ca ardeiul iute reprezinta un aliment sanatos, folosindu-se in combaterea cancerului, dar si un aliment care scade tensiunea arteriala, ajutand chiar si atunci este vorba de cura de slabire.