Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste din "Despre natura"

Citeste articole din "Despre natura"

Narcisa, o planta indragita a primaverii Narcisa, o planta indragita a primaverii Narcisele sunt unele dintre cele mai populare flori, gratie frumusetii lor neegalate.

Pregatirea gradinii pentru sezonul cald incepe in martie Pregatirea gradinii pentru sezonul cald incepe in martie Luna martie a adus anul acesta o vreme mai calda decat de obicei, extrem de potrivita pentru a insufla gradinii tale viata. Cand temperaturile depastesc pragul de zero grade si incep sa devina constante, iti poti face in sfarsit planuri pentru plantele tale dragi.

Ghioceii, mai mult decat simpli vestitori ai primaverii Ghioceii, mai mult decat simpli vestitori ai primaverii Florile “vedeta” ale lunii martie sunt mai mult decat banale martisoare pe care le oferim celor dragi. Ghioceii au pe langa calitatea de a ne aduce buna dispozitie si proprietati terapeutice recunoscute in lumea medicala.

Gradina de legume in luna noiembrie Gradina de legume in luna noiembrie Fiind dincolo de toate o sursa primara de alimente, gradina de legume necesita atentie in permanenta. Asa se face ca in calendarul activitatilor lunare, noiembrie ocupa un loc deosebit de important.

Parcul National Ceahlau Parcul National Ceahlau Ceahlaul este un munte legendar, un adevarat Olimp al romanilor. Aria naturala cu acelasi nume se intinde in extremitatea central-vestica a judetului Neamt, pe teritoriile administrative ale comunelor Bicazu Ardelean, Ceahlau si Tasca si al orasului Bicaz.

6 reguli de baza pentru udarea corecta a plantelor 6 reguli de baza pentru udarea corecta a plantelor Vara este anotimpul care impinge frecvent detinatorii de gradini spre doua extreme: udarea insuficienta si udarea exagerata a plantelor

Rezervatia codrul secular Glodeasa Rezervatia codrul secular Glodeasa Inaintand spre Muntii Baiului pe Valea Doftanei, in amonte de satul Traisteni drumetul intalneste codrul secular Glodeasa si rezervatia cu acelasi nume.

Insula Ovidiu Insula Ovidiu Daca sunteti cazati in Mamaia si vreti sa scapati pentru o zi de stres, nu trebuie decat sa treceti stada. Insula Ovidiu din Lacul Siutghiol este unul dintre locurile care exercita o adevarata atractie asupra turistilor.

Parcul National Cheile Nerei Parcul National Cheile Nerei Parcul National Cheile Nerei-Beusnita este o arie protejata delimitata in anul 2003 la limita sud-vestica a tarii. Scopul principal pentru care a fost constituit Parcul este conservarea biodiversitatii, a florei si faunei, a peisajului, a traditiilor locale, incurajarea turismului, educatie ecologica si constientizare publica.

Cascada Bigar, desemnata cea mai frumoasa din lume Cascada Bigar, desemnata cea mai frumoasa din lume Cascada Bigar pare desprinsa dintr-un peisaj tropical, insa dincolo de orice asteptari, se gaseste pe Valea Minisului, in Muntii Aninei.