Citeste articole din "Despre natura"

 • Lacul Balea, masivul Fagaras

  Lacul Balea, masivul Fagaras

  Situat la altitudinea de 2034 m, in inima masivului Fagaras, Lacul Balea este cel mai mare lac glaciar si unul dintre cele mai frumoase obiective din Carpatii romanesti.

 • Hierve el Agua, cascada de piatra

  Hierve el Agua, cascada de piatra

  Hierve el Agua se gaseste in estul orasului Oaxaca, la circa 70 km departare de acesta si reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase obiective naturale ale Americii Latine. De la distanta se infatiseaza ca o cascada cu ape involburate, insa de aproape

 • Gradina Ghetsimani dupa 2000 de ani

  Gradina Ghetsimani dupa 2000 de ani

  Ghetsimani este o mica gradina din Ierusalim, aflata la poalele Dealului Maslinilor, unde se relateaza ca s-a rugat Iisus Hristos inainte de Sfintele Patimi cu ucenicii Sai.

 • Salcamii din Deadvlei, Namib

  Salcamii din Deadvlei, Namib

  In natura exista elemente care se exclud reciproc dar care se asociaza in mod exceptional dand nastere unor peisaje de rara frumusete.

 • 10 lacuri vulcanice care au impresionat lumea

  10 lacuri vulcanice care au impresionat lumea

  Fiindca pot lua nastere numai in conditii speciale, lacurile vulcanice sunt caracterizate de un sarm specific. Indiferent ca sunt tacute astazi, ori agitate si imprevizibile, trecutul lor se leaga intotdeauna de unul dintre cele mai terifiante fenomene telurice: eruptiile vulcanice.