Citeste articole din "Despre natura"

 • Hierve el Agua, cascada de piatra

  Hierve el Agua, cascada de piatra

  Hierve el Agua se gaseste in estul orasului Oaxaca, la circa 70 km departare de acesta si reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase obiective naturale ale Americii Latine. De la distanta se infatiseaza ca o cascada cu ape involburate, insa de aproape

 • Gradina Ghetsimani dupa 2000 de ani

  Gradina Ghetsimani dupa 2000 de ani

  Ghetsimani este o mica gradina din Ierusalim, aflata la poalele Dealului Maslinilor, unde se relateaza ca s-a rugat Iisus Hristos inainte de Sfintele Patimi cu ucenicii Sai.

 • Salcamii din Deadvlei, Namib

  Salcamii din Deadvlei, Namib

  In natura exista elemente care se exclud reciproc dar care se asociaza in mod exceptional dand nastere unor peisaje de rara frumusete.

 • 10 lacuri vulcanice care au impresionat lumea

  10 lacuri vulcanice care au impresionat lumea

  Fiindca pot lua nastere numai in conditii speciale, lacurile vulcanice sunt caracterizate de un sarm specific. Indiferent ca sunt tacute astazi, ori agitate si imprevizibile, trecutul lor se leaga intotdeauna de unul dintre cele mai terifiante fenomene telurice: eruptiile vulcanice.

 • 6 atractii naturale celebre de pe Pamant

  6 atractii naturale celebre de pe Pamant

  Cu toate stricaciunile produse de exploatarea irationala a naturii, lumea ascunde inca numeroase locuri de o frumusete covarsitoare, de la paduri cu arbori gigantici pana la recife sau fenomene geologice unicat.

 • Insulele Eoliene

  Insulele Eoliene

  Insulele Eoliene se gasesc in largul coastei Siciliei si constituie un arhipelag modelat de forte vulcanice si vanturi. Singurul vulcan activ astazi este Stromboli, iar exploziile sale de lava