Planter's Punch

Planter's Punch Ingrediente:
3 cl rom (alb)
3 cl rom (maro)
1 cl sirop de zahar
1 cl grenadine
3 cl suc de lamaie
4 cl suc de portocale

Cantitate-15 cl
Alcolemie-16%

Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele foarte bine intr-un shaker, alaturi de gheata. La finalul acestui proces, bautura rezultata se toarna intr-un pahar de cocktail, care se decoreaza cu doua cirese


 

Articole asemănătoare

 • Trandafirii Desse

  Soi de trandafir teahibrid cu boboci mari, bicolori, rezistenti si parfumati, Desse este o varietate care s-a bucurat de la bun inceput de aprecierea cultivatorilor, dar si de cea a florarilor.

 • Punch cu suc de portocale, rom si ananas

  O bautura cu arome exotice pentru o petrecere reusita, usoara si plina de savoare.

 • (P) Sănătatea dinţilor poate afecta starea generală de sănătate

  Întreaga dantură face parte din aparatul masticator şi intră în angrenajul unei bune funcţionări a organismului. Dacă aceasta este afectată şi starea de sănătate poate fi afectată.

 • 4 cocktailuri care merita incercate in aceasta vara

  Sunt sute, poate chiar mii de retete la ora actuala in lume, pentru bautura denumita generic cocktail. Desi nimeni nu poate contesta gustul vreuneia dintre acestea, nu este mai putin adevarat ca anumite cocktailuri se preteaza mai mult la sezonul estival decat altele.

 • Trandafirul, un dar clasic pentru Valentine's Day

  Blamata de unii respectata de altii, Valentine’s Day este o sarbatoare americana care a inceput sa prinda radacini si pe pamantul romanesc. Este drept ca poporul nostru are propria sarbatoare a dragostei, tot in luna februarie, Dragobetele, dar chiar si in aceste conditii, a nu oferi nici o floare cu prilejul Valentine’s Day este totusi putin nepoliticos. In fond, nu trebuie sa asteptam anume ocazii sa ne manifestam dragostea si respectul pentru persoana iubita.