Produse eco pentru curatenie

Produsele eco sunt la mare moda, de fapt este vorba de o necesitate avand in vedere agresiunea surselor de poluare la care oamenii sunt supusi tot mai mult.

 

Si pentru asigurarea curateniei in locuinta putem folosi produse eco, produse pe care le putem obtine noi insine.

 

Un produs ce poate fi folosit in bucatarie pentru curatarea vaselor  si pentru asigurarea igienei in locuinta se poate obtine amestecand intr-un recipient apa, otet alb, bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie in urmatoarele cantitati:

 

lamaie

 

1 cana de apa

1 cana de otet alb

1 lingura bicarbonat de sodiu

1/2 lamaie

 

De altfel este o reteta veche, din bucataria bunicii, reteta la care in timp s-a renuntat.

Articole asemănătoare

 • Sfaturi pentru reducerea consumului de zahar

  Zaharul se gaseste natural in fructe si lapte dar este intrebuintat si in industria alimentara pentru a da gust unei game variate de produse: dulciuri, prajituri, ciocolata, bauturi racoritoare, etc.

 • 7 plante medicinale de crescut in interiorul locuintei

  Pentru cresterea plantelor medicinale nu este intotdeauna o conditie obligatorie sa dispui de o gradina spatioasa inundata de lumina. Lipsa de spatiu si de timp liber ar trebui sa va ingrijoreze mai putin dupa ce veti cunoaste urmatoarele 8 plante medicinale uzuale pentru interiorul locuintei.

 • Rasfat pentru par si ten cu castravete

  Consumat frecvent in alimentatie datorita proprietatilor sale diuretice, castravetele mai este intrebuintat si in compozitia unor produse naturale pentru piele si par, deoarece acesta are rolul de a mentine pielea sanatoasa.

 • Ce trebuie sa stim despre productia alimentelor de baza

  Din nefericire in ziua de astazi ne pandesc foarte multe boli extrem de grave, care se formeaza din cauza chimicalelor injectate in alimente. Paradoxal aceste alimente sunt mai accesibile bugetului multora dintre noi, pe cand alimentele BIO, deci cu alte cuvinte cele sanatoase, sunt mult mai scumpe nu la indemana oricui.

 • Sase motive pentru a consuma carne mai putina

  Tot mai multe persoane, din dorinta de a avea o viata sanatoasa, adopta dietele vegetariene. Legumele si fructele crescute organic au un continut mai bogat de nutrienti, comparativ cu aceleasi produse, crescute cu ajutorul substantelor chimice pentru a se dezvolta intr-un timp mai scurt.