Royal Gingersnap

royal gingersnap cocktailIngrediente:
4,5 cl Crown Royal Whisky
1 lingurita marmelada de portocale
1 felie portocala
1 cireasa
1 lingurita sirop de chimbir

Preparare:
Se orneaza marginea paharului cu scortisoara si zahar. Se aseaza fructele, cu marmelada si siropul in pahar, dupa care se adauga whiskey si gheata. Se amesteca bine dupa care se toarna in paharul ornat, peste gheata. Se mai poate decora cu o coaja de lamaie.

Articole asemănătoare

 • Piersicile Royal Majestic

  Varietate de piersic foarte apreciata pentru fructele mari, grele, cu pulpa suculenta si dulce, de culoare galbena, Royal Majestic este un soi de origine americana cultivat extensiv pentru calitatea piersicilor si buna productivitate anuala.

 • Trandafirul Royal Baccara - eleganta si rafinament

  Alegeti pentru tufele de trandafiri Royal Baccara un spatiu in gradina unde sa aiba mult soare, iar pamantul ideal este unul fertil, cu mult humus si drenare buna.

 • Alyssum dulce

  Numele latinesc Lobularia maritima prezinta in doua cuvinte ce este esential de cunoscut despre planta asociata, si anume ca florile micute formeaza bulgari sau ciorchini, iar climatul din care provine este cel maritim.

 • Roadele toamnei ocrotesc sanatatea

  Ca oricare alt sezon, anotimpul de toamna are fructele si legumele sale specifice. Cum aportul de fructe este de un real folos pentru corpul nostru, ar trebui sa profitam de roadele toamnei pentru a avea o conditie buna, influentata de vitaminele fructelor si legumelor.

 • Legume mult mai ... colorate

  Despre cartofi ... mov si conopida ... portocalie.