Sangria cu zmeura, vin alb, portocala

Ingrediente:

2 cani apa minerala
1 cana zmeura proaspata sau congelata
1 sticla de vin alb, rece
1 portocala mare
1 mar bine copt
1 limeta
½ litru suc de portocale (proaspat sau din cutie)
sucul de la 2 limete
cuburi de gheata

Mod de preparare: striviti usor jumatate din cantitatea de zmeura si amestecati sucul cu apa minerala intr-o carafa. Adaugati vinul, portocala, marul si limeta decojite si taiate cubulete, sucul de portocale si cel de limeta, cateva cuburi de gheata. Se gusta si se mai pune apa sau suc de portocale daca este nevoie. Se serveste dupa ce s-a tinut la rece pentru 2-3 ore.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

  • Sangria de vara cu sampanie, capsune si vin alb

    O alternativa pentru sangria cu vin rosu, pentru care veti avea nevoie de sampanie sau vin spumant, capsune bine coapte si un vin alb usor, parfumat. Se tine la frigider pentru cel putin doua ore inainte de servire.

  • Cocktail cu gin, ceai verde si vin alb

    Alegeti un vin alb, sec, alaturi de un gin de calitate, ceai verde infuzat dupa gust, un suc de fructe de padure proaspat sau din cutie, totul cu fructe si mirodenii pentru o aroma complexa, greu de uitat.

  • Cocktail cu zmeura, vin rosu si vodca

    O bautura pregatita cu zmeura proaspata, vodca de calitate si un vin rosu sec, servita rece.

  • Sangria cu vin alb, portocala si busuioc

    O reteta de sangria cu vin alb rece pentru zilele calduroase, cu note mediteraneene data de busuioc si portocala.

  • Cocktail de vara cu vin alb si rom

    Pentru cei care isi doresc altceva decat o reteta traditionala de sangria cu vin rosu. Folositi mere coapte si fructe de padure de preferat proaspete.