Satin manhattan

cocktail satin manhattan

 

Ingrediente:
4 cl scotch whisky
1,5 cl liqueur de vanilie
2 picaturi de bitter

Preparare:
Ingredientele se amesteca intr-un pahar cu gheata, dupa care se toarna intr-un pahar de martini rece. Se poate decora cu o cireasa.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Idei deco de iarna pentru locuinta noastra

  Cand zapada si viscolul pun stapanire pe ulite, ogoare si gradini, atentia ni se indreapta catre spatiul protector al locuintei. Refugiu al trupului dar si al celor mai placute ganduri si simtiri, caminul poate si chiar trebuie sa sporeasca iarna confortul. Cum?

 • Daruri delicioase de Craciun

  Putem pregati daruri irezistibile din bucatarie pentru toate persoanele dragi care ne trec pragul casei in timpul sarbatorilor de Craciun

 • Pentru veranda - un Jasmin portocal

  Arbust de origine tropicala, cultivat in tara noastra ca planta de interior sau de veranda, poate atinge in timp o inaltime de cca 2 m, formand adesea port de tufa ampla.

 • Scindapsus(S. pictus - Epipremnum pictum)

  Are cresterea taratoare si frunzisul bogat, se prezinta sub forma de liana viguroasa, cu frunze oval cordiforme, groase, stralucitoare. Culoarea de fond este verde, peste ea suprapunandu-se pete si striuri galbene.

 • Cadourile, intr-o cu totul alta prezentare

  Daca v-ati plictisit de vechea si obisnuita hartie de impachetat cadourile de Craciun (si nu numai), va oferim in continuare cateva idei despre cum sa ambalati cadourile intr-un mod cu totul deosebit...