Scottish Jersey

Ingrediente:
 
40 ml scotch
o jumatate de cana de cacao cu lapte sau apa (dupa gust)
cuburi de gheata
o lingurita de zahar (optional)
2 - 3 bezele pentru decor
 
Mod de preparare: luati un pahar mare in care puneti mai multe cuburi de gheata (cel putin o treime din capacitate) peste care turnati toata cantitatea de scotch. Lasati cateva minute, apoi adaugati toata cantitatea de cacao cu lapte sau apa - aici este vorba doar de gustul fiecaruia, rezultatul final va fi oricum interesant - cat mai fierbinte. Amestecati foarte usor cu o lingurita cu coada lunga, asteptand ca lichidul cald sa topeasca gheata, adaugati daca mai doriti putin zahar si serviti. Pentru o prezentare deosebita puteti sa adaugati doua sau trei bezele mai mici sau rupte in bucatele, fara sa apuce sa se dizolve. 

Foto: wikipedia.org

Articole asemănătoare

  • Recorduri Guiness din lumea plantelor

    Cel mai greu pepene: a avut nu mai putin de 159 de kilograme si a fost "opera" lui Chris Kent, din Sevierville, SUA, care si-a inscris recordul pe 4 octombrie 2013.