Smoothie simplu cu nucsoara si lapte vegetal pentru un somn odihnitor

Ingrediente:

1 banana medie, bine coapta
1 varf de lingurita nucsoara rasa
1 cana lapte de migdale sau alt lapte vegetal
1-2 lingurite miere
1 kiwi, curatat si taiat felii
½ cana cuburi de ananas proaspat sau congelat

Mod de preparare: puneti in blender banana feliata, bucatile de kiwi si ananas, turnati laptele de migdale si mierea, mixand totul la viteza ridicata pana cand aveti o compozitie fina, omogena. Se adauga si nucsoara, amestecand usor cu o lingurita sau mixand din nou cateva secunde. Se bea imediat, fara gheata.

Foto: pdpics.com

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu prune si cirese pentru un somn odihnitor

    Bogate in vitamine si minerale, gustoase si racoritoare, ciresele sunt excelente in timpul verii, proaspete si dulci, dar puteti folosi si cirese congelate pentru un smoothie care va ajuta sa dormiti mai bine. Adaugati prune coapte, putin lapte de migdale, scortisoara si ghimbir.

  • Smoothie cu nucsoara si lapte de migdale pentru un somn linistit

    Parfumata, nelipsita in multe retete de desert, nucsoara nu ofera doar un gust special, intens, dar are si surprinzatoare efecte relaxante, odihnitoare. Incarcata de antioxidanti, cu minerale si vitamine, nucsoara poate fi folosita intr-o reteta pentru un somn mai bun si mai linistit.

  • Smoothie cu pere si lapte de migdale pentru un sistem imunitar puternic

    O reteta care profita de perele bine coapte, alaturi de scortisoara, ghimbir, miere (sau sirop de artar) si lapte vegetal, ideal un lapte de migdale plin de savoare si gust.

  • Smoothie cu ananas si lapte vegetal pentru un somn mai bun

    O reteta cu ananas, banana si lapte vegetal (puteti folosi lapte de migdale sau de soia, dupa gust), pentru un somn mai linistit si mai odihnitor. In afara vitaminelor si gustului delicios, este o bautura sanatoasa si va ajuta organismul sa produca mai multa melatonina, hormonul somnului.

  • Sos de patrunjel cu nucsoara si lapte

    Un sos cu gust puternic si proaspat de patrunjel verde, aromat, tocat marunt, alaturi de un pic de nucsoara rasa, traditional folosit pentru pestele prajit, fript sau fiert, dar care este la fel de bun si alaturi de alte retete.