Untoasa timpurie Morettini

Este un soi italian cu pomul viguros. Soi de vara.
Fructele mari, piriforme, au gatul gros si slab delimitat, culoarea galben-pai pe partea umbrita si rosie-caramizie pe cea insorita.
Pulpa este alba, fondanta, foarte suculenta, dulce si armonios acidulata, fin aromata, fara sclereide are un gust foarte placut.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Strugurii Arkadia

    Soi de struguri albi de masa cu boabe mari, suculente, dulci, cu pulpa elastica si coaja subtire, putini samburi, Arkadia este una dintre cele mai bune alegeri cand vreti un desert natural, gustos si mai ales sanatos.

  • Caisele Early Orange

    Un pom fructifer cu rezistenta buna la inghet, boli si daunatori, aceasta varietate de cais se planteaza si se intretine relativ usor, oferind fructe mari, rotunde, cu aroma intensa si gust dominat de notele dulci, iar coloritul in tente portocalii i-a adus si numele.

  • Sfecla rosie din soiul Egipski

    Egipski este o varietate timpurie de sfecla rosie, foarte gustoasa si usor de conservat, de forma rotund turtita si un colorit visiniu inchis, in interior pulpa fiind suculenta si de nuanta roz spre visiniu. Este un soi pe care il putem adapta mai multor retete sau il putem conserva in otet, si la fel de bine poate fi folosit pentru sucuri si smoothie-uri.

  • 6 factori care imbatranesc aspectul pielii

    Ar putea fi o falsa impresie insa cand vine vorba de sanatate s-ar parea ca indicatiile de tipul “cum sa redobandim”, sunt mai frecvente decat acelea care ne invata “cum sa nu pierdem”.

  • Alimentatia si starea de spirit

    Este deosebit de interesant faptul ca foamea are doar un rol mic atunci cand este vorba de cantitatea de alimente pe care o mancam. Problema incepe inca din copilaria timpurie, cu replicile folosite de catre majoritatea parintilor: "mananca tot din farfurie", "daca nu mananci tot, nu primesti desert" sau "daca nu mananci, nu vei creste mare si puternic".