Wagener premiat

Pomul este de vigoare slaba, rodeste pe ramuri scurte.
Fructele foarte variate ca marime chiar pe acelasi pom, au forma turtita, pielita subtire, lucioasa, cu multa ceara si de culoare rosu zmeuriu dungat.
Pulpa alba cu nuanta galbuie, compacta, fina, suculenta, dulce, putin acidulata, slab aromata este de calitate buna pentru masa. Rezistenta fructelor la transport si pastrare este foarte buna.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Trandafirii cataratori Uetersen

  In ultimii ani trandafirii roz se bucura de tot mai mult succes si sunt des intalniti in gradini si parcuri, in special o varietate precum acest Uetersen, cu inflorescente mari, duble, in nuante intense si elegante care atrag atentia privitorilor.

 • Trandafirul Nostalgia - un joc inedit de nuante

  Un trandafir teahibrid care iese usor in evidenta prin coloritul sau in doua nuante - alb si rosu - Nostalgia (un nume inspirat pentru o floare ce poate deveni centrul de atractie al gradinii) este o varietate cu parfum usor, placut, dulceag, frunze lucioase de un verde inchis, relativ usor de plantat si intretinut.

 • Premiul Wienerberger 'Brick Award 2010'

  Viena, 9 aprilie 2010 - Wienerberger AG, cel mai mare producator de caramizi la nivel mondial si primul ca importanta in fabricarea tiglelor de argila din Europa, acorda la data de 8 aprilie 2010 pentru a patra oara premiul "Brick Award" in valoare totala de 21.000 Euro. In acest an criticii de arhitectura au inscris in competitie 260 proiecte din 32 tari.

 • Biblioteca Gradinarului

  GRADINARITUL MODERN INTR-UN CLIMAT DE SCHIMBARE - cartea este scrisa de unul dintre cei mai renumiti gradinari din lume, Matthew Wilson.

 • Livada

  Pentru a avea fructe pe o perioada cat mai mare din an este bine ca livada care urmeaza sa fie infiintata sa cuprinda cel putin trei specii de pomi fructiferi, cu perioade de rod si rezistenta la ger diferite...