B & B

cocktail B & B

 

Ingrediente:
2 cl brandy
2 cl benedictine

Preparare:
Se amesteca toate ingredientele si se toarna intr-un pahar de coniac.

Articole asemănătoare

 • Cinci motive pentru care este bine sa mananci mai des broccoli

  Broccoli este o excelenta sursa de vitamina A, B, C si K, dar si de potasiu, acid folic, fosfor sau mangan, alaturi de antioxidanti.

 • Gutuia in medicina naturista

  Un fruct frumos, cu gust dulce-acrisor, evocand zilele de toamna, gutuia este mai rar consumata ca gustare si mai mult sub forma de peltea, gem sau mancare, oferind organismului vitamina A, C si B, minerale, zaharuri.

 • Fructe pentru sanatate

  Strugurii: daca va plac strugurii, indiferent de soi si culoare, oferiti corpului doze generoase de vitamina B, A si C, veti avea un sistem imunitar mai rezistent si un sistem circulator mai puternic, iar inima va fi mai tanara si va functiona mai bine.

 • 6 surse vegetale importante de vitamina B6

  Pentru specialistii in nutritie, vitamina B6 nu reprezinta un element organic solubil oarecare din complexul vitaminic B, ci este unul dintre cei mai importanti nutrienti care se intalnesc in corpul uman.

 • Legume sanatoase impotriva problemelor de sanatate

  “Búdim sdarówy!” sau cu alte cuvinte “Sa fim sanatosi!” sunt urari pe care le auzim in familiile din Rusia, cand toti membrii


Warning: fopen(cache/d7be64668fb9993473c0cecea3fb4f6f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139