Bacardi Special

Bacardi SpecialIngrediente

6 cl Rom Bacardi
2.25 cl Gin
Sucul de la o lamaie verde
Un strop de suc de Grenadine
O lingurita de zahar

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele cu gheata, mai putin romul, pana se racesc. Turnati apoi amestecul intr-un pahar de cocktail.

 

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu nucsoara si lapte de migdale pentru un somn linistit

    Parfumata, nelipsita in multe retete de desert, nucsoara nu ofera doar un gust special, intens, dar are si surprinzatoare efecte relaxante, odihnitoare. Incarcata de antioxidanti, cu minerale si vitamine, nucsoara poate fi folosita intr-o reteta pentru un somn mai bun si mai linistit.

  • Smoothie cu struguri si kiwi pentru un sistem imunitar mai rezistent

    Plin de vitamine si cu gust placut, fructat, dulce-acrisor, este un smoothie bun si pentru cei mari, dar si pentru cei mai mici, in special atunci cand vrem sa oferim sistemului nostru imunitar un ajutor atat de util.

  • Laleaua Dallas, mai multa culoare si un plus de eleganta

    Suntem deja obisnuiti cu laleaua clasica, plina de prospetime si culoare, doar cateva reusind sa faca dintr-un buchet un cadou cu totul special, iar in gradini aduc atunci cand infloresc eleganta, frumusete si mai ales vitalitate.

  • Lalele Ballade White

    Cu inflorescente mari, de un alb pur, intens, cu o forma intre cupa de lalea si cea de crin, Ballade White este un soi de lalele cu adevarat special, poate putin mai pretentios cand vine vorba de cultivare si ingrijire, dar efectul vizual este remarcabil.

  • Trandafirii cataratori Uetersen

    In ultimii ani trandafirii roz se bucura de tot mai mult succes si sunt des intalniti in gradini si parcuri, in special o varietate precum acest Uetersen, cu inflorescente mari, duble, in nuante intense si elegante care atrag atentia privitorilor.


Warning: fopen(cache/21873805f707eb3dde77064df5e97733) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139