Capsune cu spanac si Feta

Exista o multime de campanii care incurajeaza alimentatia sanatoasa, produsele naturale, asa numitele produse BIO. Acest lucru este imbucurator, deoarece vedem si auzim in jurul nostru persoane bolnave, boli care odinioara erau rare, acum par a fi ceva “normal”, iar asta cauzate in mare parte de chimicalele din alimente. Este adevarat ca nu ne putem feri 100% de aceasta problema, insa ar fi bine sa constientizam la ce riscuri ne expunem si cat de simplu este sa ne hranim sanatos. Iata un exemplu care demonstreaza acest lucru: salata de capsuni, spanac si Feta.

Ingrediente pentru 4 portii:

- 400 g capsuni
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingura mustar
- 2 linguri suc de lamaie
- Sare.
- Piper proaspat macinat
- 100 g spanac
- 1 salata (mica)
- 200 g Feta

Mod de peraparare

Se spala cu grija capsunii si se lasa pe un servet de bucatarie sa se scurga apa. La fel se intampla cu spanacul si cu salata. Acestea din urma se vor taia marunt.  100 g din cantitatea intreaga de capsuni se vor pasa impreuna cu uleiul, mustarul si sucul de lamaie intr-un blender. Fructele ramase se taie in jumatati, Feta se sfarama si se amesteca impreuna cu salata, spanacul si dressing-ul din capsuni si suc de lamaie. Se mai adauga condimente sau alte mirodenii dupa gust.

Pofta buna!

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/7823bf9db13bb4bc55e56b831c043c9c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139