Clubul de Turism Ecologic Montan Lotru Voineasa

Adresa: Hotel Lotru, Statiune, Cod 1078, Voineasa, Judetul: Valcea

Tel/Fax: 0250-739.963, 0250-739.963

Scopul organizatiei este punerea in practica a proiectelor de educatie ecologica, monitorizarea protectiei mediului si dezvoltarea durabila a turismului ecologic si a protejarii mediului.

Persoana de contact: Gheorghe Sporis, Presedinte

Articole asemănătoare

 • Valea Okanagan si Lacul Patat, Canada

  Valea Okanagan din Columbia Britanica este una dintre regiunile importante ale Americii de Nord din punct de vedere ecologic.

 • Care sunt beneficiile produselor ecologice ?

  In ultimele decenii multe persoane au descoperit, au vazut si au simtit beneficiile unei alimentatii sanatoase, organice. Chimicalele artificiale nu intra in discutie cand pomenim de gradinaritul ecologic.

 • Plantele indigene, mai rezistente decat gazonul

  Gazonul este pe lista preferintelor multora cand vine vorba de amenajarea spatiului din fata casei. Culoarea acestuia este una relaxanta, iar ingrijit corespunzator se mentine verde pana toamna tarziu. Inafara de aceste aspecte este ideal pentru picnicuri cand vremea este potrivita, frisbee si multe alte jocuri.

 • Fenomenul de ecoturism in Romania

  Termenul de ecoturism desemneaza, conform adoptarii si promovarii de catre Asociatia de Ecoturism din Romania (AER), "o forma de turism in care principala motivatie a turistului este observarea si aprecierea naturii si a traditiilor locale direct legate de natura."

 • Masdar City - primul model de oras ecologic

  Masdar City va fi primul oras din lume fara carbon, fara deseuri si fara masini poluante.


Warning: fopen(cache/ff538665b78e8a74c1b63032710292d8) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139