Cocktail Mai Tai

Ingrediente:
 
40 ml rom alb
40 ml rom brun
25 ml suc de lime sau de lamaie (cum preferati)
50 ml curacao de portocale
Optional 10 ml sirop din trestie de zahar
 
Se amesteca romul alb, sucul de lime, curacao in shaker cu gheata pisata, se amesteca bine, apoi se toarna deasupra romul brun. Se serveste intr-un pahar cu pai si coaja de lime dupa ce se amesteca bine.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte cu ceai negru si mirodenii

    O cana cu ceai negru, fierbinte, cu putina miere si (ca un secret delicios) mirodeniile preferate este o alegere excelenta in zilele mai reci. Dar in aceasta combinatie puteti sa puneti rom, whiskey sau brandy pentru un cocktail usor de pregatit acasa, si pentru un gust intens folositi ceai negru varsat si nu pliculete.

  • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

    Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

  • Cocktail dulce cu whisky, ceai negru si miere

    Un ceai negru de calitate, bine infuzat, cu sau fara miere ori zahar, este excelent mai ales in zilele calduroase, atunci cand este baut cu putin gheata. Alaturi de putin whisky sau bourbon, miere si 1-2 felii de lamaie, ceaiul negru devine baza unui cocktail usor de pregatit.

  • Cocktail cu lapte de cocos si lichior de cafea

    Un amestec dulce, cu note exotice si suficient alcool, este un cocktail care evoca o vacanta intr-o tara indepartata, perfect pentru o seara racoroasa si linistita.

  • Cocktail cu aroma de lamaie

    Lamaie, vodca, menta, sirop de zahar


Warning: fopen(cache/1bbdd399baebc48e51ced03cb5808929) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139