Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
COCKTAIL CU NECTARINA SI GIN

Cocktail cu nectarina si gin

Ingrediente:

1-2 nectarine, spalate bine si taiate felii subtiri, cu tot cu coaja
cateva frunze proaspete de menta
120 ml gin
350 ml bere de ghimbir, rece
gheata

Mod de preparare: pastrati cateva felii de nectarina pentru décor. Intr-un recipient de mari dimensiuni se amesteca usor frunzele de menta intregi, restul de felii de nectarina (cat mai coapta) si ginul, adaugand jumatate din berea de ghimbir. Doua pahare inalte se umplu pe jumatate cu gheata, se toarna amestecul in parti egale, completand cu restul debere de ghimbir. Se orneaza cu frunza de menta si o felie de nectarina.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

    Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

  • Cocktail cu rom si ananas

    O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

  • Cocktail cu bere si gin

    Un cocktail relativ simplu de preparat acasa, cu o bere blonda de calitate si ginul cu notele sale aromate de ienupar. Pentru un plus de aroma se adauga o felie subtire de portocala sau lamaie si menta proaspata.

  • Cocktail cu limoncello si gin

    Gustul intens de lamaie si notele de ienupar ale ginului se completeaza nesperat de bine intr-un cocktail cu arome complexe si note dulci-acrisoare.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.


Warning: fopen(cache/d7f5b60d9236d240ff334ef8f0bb91f4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139