Cocktail cu piersica si cidru

Ingrediente:
 
1 piersica sau nectarina
miere
piper negru
gheata pisata
cidru 
 
Mod de preparare: piersica sau nectarina se taie in bucatele mici intr-un bol, se adauga putina miere si putin piper negru proaspat macinat, apoi se piseaza usor pana cand pulpa fructului se sfarama. Se varsa intr-un pahar inalt, se adauga putina gheata pisata si se completeaza cu cidru pana sus.

Foto: pixabay.com

 

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

    O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

  • Cocktail cu whiskey si cidru

    O bautura cu personalitate, puternica si cu gust intens, dominat de notele dulci ale siropului de artar si de prospetimea usor acida a merelor din cidrul rece. Poate fi pregatit in orice parte a anului, dar este o bautura potrivita mai curand pentru o seara alaturi de prieteni.

  • Cocktail cu whiskey si cidru de mere

    O bautura cu gust intens de mere, note de whiskey, dulceata smochinelor si prospetimea sucului de portocale proaspat stors.

  • Cocktail cu rom si cidru de mere

    O varianta a clasicului mojito, este o bautura ce se poate pregati usor acasa, pentru care veti avea nevoie de rom, cidru de mere, mirodenii, lamaie si menta, iar la final apa minerala, sifon sau, de ce nu, apa tonica preferata. Se serveste cu gheata.

  • Cocktail cu rom si ananas

    O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.


Warning: fopen(cache/5085c4b2502661eedcfb6597f4873703) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139