Cocktail cu rom si coniac

Ingrediente:

40 ml coniac
40 ml rom brun
40 ml suc de lamaie
50 ml sirop de apa si zahar brun (proportie 1/1)
120 ml apa plata
felie de lamaie pentru décor
1 baton scortisoara

Mod de preparare: apa se pune la fiert, apoi se toarna intr-o cana. Se adauga pe rand coniacul, romul, sucul de lamaie si siropul, amestecand bine dupa fiecare. Se orneaza cu felia de lamaie si batonul de scortisoara, apoi se serveste, cald inca.

Foto: piqsels.com

 

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

    O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

  • Cocktail cu rom si ciocolata alba

    Alegeti o ciocolata alba de calitate si un rom bun, alb sau brun, dupa gust, dar nu uitati frisca, putin zahar sau miere, sau scortisoara macinata.

  • Cocktail cu rom si bere de ghimbir

    O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.

  • Cocktail cu rom si cafea

    Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.

  • Cocktail cu rom si suc de portocale

    Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.


Warning: fopen(cache/09a9e0a39c4c1c25faa5bb2480810a13) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139