Cocktail cu suc de cirese, vodca si suc de ananas

Ingrediente:

50 ml vodca
30 ml suc de cirese
120 ml suc de ananas
1 cireasa confiata pentru servire

Mod de preparare: puneti gheata in shaker, adaugand vodca, sucul de cirese si cel de ananas si agitand foarte bine amestecul. Se toarna rece intr-un pahar de martini si se serveste cu o cireasa confiata.

 

Foto: publicdomainpictures.net


 

Articole asemănătoare

 • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

  Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

 • Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta

  Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).

 • Cocktail cu rom si suc de portocale

  Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.

 • Cocktail de iarna cu vodca si suc de merisoare

  Usor de preparat in casa, cu suc de merisoare, o vodca de calitate si bere de ghimbir. Rezultatul? O bautura cu note ce evoca perioada rece, reconfortanta si cu personalitate.

 • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

  Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.


Warning: fopen(cache/8f6bd5733f4315d65bf0831508fff18f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139