Cocktail cu suc de mere, rom si Sprite

Ingrediente:

50 ml rom
100 ml suc de mere
50 ml Sprite
2-3 rondele subtiri de mar
cuburi de gheata

Mod de preparare: un pahar inalt se umple pe jumatate cu gheata, se toarna sucul de mere si se amesteca usor cu romul, completand cu Sprite rece. Se serveste cu 2-3 rondele subtiri de mar.

Foto: publicdomainpictures.net


 

Articole asemănătoare

 • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

  O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

 • Cocktail cu rom si suc de mere

  O reteta simpla si usor de pregatit acasa, gata imediat, pentru care puteti folosi suc de mere proaspat sau din cutie.

 • Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta

  Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).

 • Suc de mere cu mirodenii

  Un pahar cu suc de mere rece, in care dulceata fructului este completata de notele exotice ale mirodeniilor, este o alegere perfecta in orice zi.

 • Smoothie cu suc de mere, iaurt si migdale

  In locul unui banal pahar cu suc de mere puneti si iaurt, scortisoara, cateva migdale crude pentru o reteta mai complicata, dar si mai buna pentru sanatate.


Warning: fopen(cache/f333095f5aeb825761ae82426c4bb0e4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139