Cocktail cu suc de portocale, bere de ghimbir si vodca

Ingrediente:

50 ml suc de mere
30 ml suc de portocale
100 ml bere de ghimbir
50 de ml vodca
¼ sfert limeta
cuburi de gheata

Mod de preparare: se amesteca sucul de mere cu cel de portocale, se adauga vodca si cateva cuburi de gheata, turnand totul intr-un pahar inalt. Se completeaza cu bere de ghimbir si se serveste cu sfertul de limeta pentru aroma.

 

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

    Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

  • Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta

    Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.

  • Cocktail cu bere de ghimbir si lamaie

    Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.

  • Masca revigoranta pentru toate tipurile de ten, cu suc de lamaie si galbenus de ou

    O masca naturala pe care o puteti intrebuinta pentru fiecare tip de ten in parte este masca revigoranta cu suc de lamaie si galbenus de ou. Mastile naturale de revitalizare a pielii, preparate acasa, ii readuc acesteia stralucirea si prospetimea de care avea nevoie.


Warning: fopen(cache/7d6fe40242cbdc9419236e59bf2d181c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139