Cocktail de iarna cu gin si ceai negru

Ingrediente:

2 cani ceai negru, fara zahar sau miere, fierbinte
50 ml gin
1-2 lingurite miere
1-2 cuburi de gheata
1 felie subtire de lamaie pentru servire

Mod de preparare: ceaiul negru fierbinte se amesteca bine cu ginul, impartindu-l apoi in doua portii. Cand s-a mai racit putin se pune in fiecare cana miere dupa gust, amestecand bine, 1 cub de gheata si jumatate de felie de lamaie. Se bea cald.

Foto: needpix.com

Articole asemănătoare

  • Suc de morcovi cu ghimbir si ceai negru

    Sucul de morcovi proaspat stors sau din cutie este are vitamine, este bun pentru toate varstele si sanatos, dar in aceasta combinatie puteti adauga ceaiul negru, rece, dar si putin ghimbir si felii de mar rosu, copt, savuros.

  • Cocktail cu gin si ceai negru

    La prima vedere o reteta banala, combinatia dintre ginul cu notele sale de ienupar si un ceai negru bun, aromat, de calitate, este surprinzatoare. Un truc pentru o aroma intensa este sa pregatiti un ceai negru, infuzat dupa gust, fara zahar si miere, care dupa ce s-a racit se pastreaza la frigider pentru cel putin o ora.

  • Punci de iarna cu whiskey si ceai negru

    O bautura cu personalitate, in care whiskeyul preferat intalneste notele amarui ale unui ceai negru de calitate, cele proaspat-picante de ghuimbir si aroma de lamaie.

  • Cocktail cu gin si ceai negru

    Folositi un ceai negru de calitate, infuzat conform instructiunilor, preparat fara zahar sau miere. Dupa ce s-a racit il pastrati la frigider pentru cel putin 60 de minute.

  • Cocktail de iarna cu brandy si ceai

    Cu un gust in care se simt mirodeniile, taninul ceaiului negru si asprimea unui brandy de calitate, este un cocktail ce se va servi cald.


Warning: fopen(cache/53ea439fdd1f07a7eeda00d9a62a4c7d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139