Cocktail usor picant cu rom, suc de portocale si lamaie
Ingrediente:
50 ml rom
1 lingura suc de lamaie
100 ml suc de portocale
100 ml bere de ghimbir
cateva felii subtiri de ardei iute, rosu
1-2 cubulete de ananas pentru decor
Mod de preparare: intr-un shaker cu gheata (sau intr-un recipient potrivit) se toarna romul, sucul de portocale si berea de ghimbir, se adauga sucul de lamaie si se agita totul foarte bine. Intr-un pahar inalt se pun cateva felioare de ardei iute, care se strivesc usor cu o lingurita pentru a-si elibera aroma picanta. Se pun deasupra 1-2 cubulete de ananas si se toarna amestecul de rom, bere de ghimbir si suc de fructe.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Cocktail usor picant cu suc de portocale, whiskey si ardei iute
O bautura cu aroma de portocale zemoase, dulci-acrisoare, note picante date de ardeiul iute si prospetimea berii reci.
-
Cocktail fierbinte cu gin si suc de portocale
O bautura de iarna, fierbinte si aromata, cu gust intens de gin si portocale, note de scortisoara si miere, perfecta pentru o seara alaturi de cei dragi. Se bea fierbinte.
-
Punci cu rom si suc de fructe
O bautura cu doua feluri de rom, suc de fructe si notele dulci ale siropului de grenadina, buna pentru o seara alaturi de prieteni cand poate fi servita direct in pahare sau intr-un bol de dimensiuni mai mari. Folositi suc de fructe proaspat sau din cutie.
-
Ceai cu gheata, suc de portocale si bere de ghimbir
O reteta pentru o bautura rece, cu gust de portocale, note picante date de ghimbir si cele amarui ale ceaiului verde (sau negru) si savoarea perfecta in zilele calduroase.
-
Cocktail cu rom, suc de ananas si lichior de cocos
Cu arome exotice si note tropicale, este un cocktail simplu, bun si perfect pentru orice perioada a anului.