Citeste articole din "Cocktailuri"

 • Cocktail cu fructe si rom

  Cocktail cu fructe si rom

  O reteta pentru o bautura ce poate fi relativ usor pregatita in casa, dulce, cu note picante si gust fructat, intens, pentru care veti folosi fructe cat mai coapte, frumoase si sanatoase.

 • Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta

  Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta

  Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).

 • Cocktail cu rom si limoncello

  Cocktail cu rom si limoncello

  Bautura traditionala italiana, cu o lunga istorie si un gust parfumat si intens de lamaie, peste care se suprapune cel dulce (mai mult sau mai putin, in functie de marca), limoncello poate fi folosit pentru o gama larga de cocktailuri, iar in aceasta varianta se intalneste cu romul alb sau brun si o apa tonica rece, cu sau fara arome.

 • Cocktail cu gin si busuioc

  Cocktail cu gin si busuioc

  O bautura aromata, cu gust marcat de parfumul dulceag al busuiocului si cel de ienupar al ginului, excelenta atunci cand este servita cat mai rece.


Warning: fopen(cache/d1d24bba201e8a3af5628648ad1dc123) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139