Citeste articole din "Cocktailuri"

 • Cocktail cu gin si bere

  Cocktail cu gin si bere

  O bautura cu note intense de ienupar si prospetimea unei beri blonde de calitate, racoritoare si delicioasa, buna pentru o seara placuta alaturi de prieteni.

 • Punci cu rom si vin rosu

  Punci cu rom si vin rosu

  O bautura pentru o seara placuta petrecuta impreuna cu prietenii sau o ocazie speciala. Se poate bea rece sau cald.

 • Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

  Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

  O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.

 • Cocktail cu gin, limonada si piper cayenne

  Cocktail cu gin, limonada si piper cayenne

  La prima vedere pare un cocktail racoritor, de vara, in care prospetimea limonadei intalneste notele de ienupar ale ginului si gustul racoritor de castravete, dar putin piper cayenne (nu prea mult daca nu va plac aromele foarte picante) transforma totul intr-o surpriza. Greu de uitat.

 • Cocktail cu bourbon, ceai negru si menta

  Cocktail cu bourbon, ceai negru si menta

  Un pahar de ceai negru, cu sau fara zahar, va oferi corpului un plus de energie pentru o zi obositoare. Dar in aceasta reteta i se adauga prospetimea mentei proaspete si un bourbon cu personalitate.


Warning: fopen(cache/304bc0f6bfb787fa3fa686fc4c4f96b5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139