Dieta "Sarah" va scapa de patru kilograme in cinci zile

Potrivit specialistilor, dieta de mai jos, care dureaza cinci zile, duce la pierderea a doua pana la patru kilograme, in functie de organismul fiecaruia si de cat de riguros este tinuta aceasta.

Iata care sunt meniurile in fiecare din aceste zile:

In prima zi: mere; in a doua zi: carne slaba, fiarta sau fripta; in a treia zi: lapte degresat; a patra zi: cartofi fierti, si in a cincea zi: fasole verde.

Daca veti urma acest regim si veti adauga la el multa apa plata, rezultatele nu vor intarzia sa apara. 

Articole asemănătoare

 • Fructe si legume bogate in vitamina A

  Nu este un mit ca morcovii, o gustare dulce si sanatoasa si un ingredient de baza pentru diverse retete, au multa vitamina A. Au fibre, putine calorii, sunt versatili si ofera corpului in doar 100 de grame de patru pana la cinci ori ncesarul zilnic de vitamina A.

 • Reteta greceasca de vinete

  Bogate in fibre, vinetele ne induc rapid senzatia de satietate, de aceea pot fi consumate si pentru a scapa de cateva kilograme in plus. Va propunem sa incercati o reteta greceasca de vinete.

 • Dieta sanatoasa cu putini carbohidrati

  De cuvantul "dieta" se sperie multe persoane care incearca sa scape de cateva kilograme in plus, din cauza ca adesea se intelege eronat ca dieta inseamna interzicerea consumului alimentelor preferate.

 • Un mod rapid si usor de a scapa de kilogramele nedorite

  Dieta Express - Pierdeti 3 kg in 5 zile, foarte rapid. Dieta Express este ideala in cazul in care doriti sa pierdeti rapid kilogramele in plus acumulate din cauza excesului de grasimi si dulciuri.

 • Tigla metalica Skane de la Lindab in noi culori

  Lindab Romania aduce un nou beneficiu gamei Lindab Topline -tigla metalica Skane va fi disponibila, incepand cu luna august 2009, in 13 culori. Asadar, pe langa culorile deja consacrate, MROS 758 si MARO 434, tigla metalica Skane va putea fi achizitionata in toata gama de culori Lindab, in varianta de acoperire PE.


Warning: fopen(cache/6740e9b6c724dc127f1ebb0e2821512f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139