Tigla metalica Skane de la Lindab in noi culori

Lindab Romania aduce un nou beneficiu gamei Lindab Topline -tigla metalica Skane va fi disponibila, incepand cu luna august 2009, in 13 culori. Asadar, pe langa culorile deja consacrate, MROS 758 si MARO 434, tigla metalica Skane va putea fi achizitionata in toata gama de culori Lindab, in varianta de acoperire PE.

"Am lansat Skane in 2007, raspunzand cererii in crestere, la vremea respectiva, pentru produse accesibile. Acum vrem sa promovam si mai puternic tigla metalica Skane, prin extinderea gamei de culori. Ne bucuram ca astfel raspundem pozitiv la inca una din solicitarile primite din partea clientilor si partenerilor nostri in prima parte a acestui an!", a declarat Ioan Farcas, Director Dezvoltare Produse Lindab Romania.

Despre Skane

Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice. Se adreseaza clientilor finali cu venituri medii, care isi doresc un produs sigur sub umbrela unui brand puternic. Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile.

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab, persoana de contact Camelia Dinica (0744.328.548; camelia.dinica@lindab.ro ) si/sau Free Comunication, persoana de contact Irina Patru (0752.111.725; irina.patru@freecomm.ro).

Articole asemănătoare

 • Vitamine esentiale de iarna

  Pe parcursul anului, organismul este obligat sa se adapteze la conditiile specifice fiecarui anotimp. Iarna, cu toate ca lucrurile ar trebui sa mearga de la sine in cazul persoanelor cu metabolismul bun, mai apar probleme de aceea niciodata nu prisosesc suplimentele alimentare.

 • Rulouri de peste invelite in seminte de susan

  Un preparat rapid si gustos cu care sa ii incantati pe cei dragi la masa este reteta de rulouri de peste invelite in seminte de susan.

 • Fileuri de peste alb in crusta de ierburi aromate

  O delicatesa adevarata pe care sa o alegeti la o masa cu prietenii este reteta de fileuri de peste alb in crusta de ierburi aromate.

 • Gradinile de la Villandry, Franta

  Gradinile de la Villandry sunt cele mai renumite si spectaculoase dintre toate care se intalnesc pe valea fluviului Loire.

 • Gradina Mare de la Palatul Het Loo

  Gradina Mare de la Palatul Het Loo este o gradina construita in stil baroc, cu un decor bogat, realizat de William III de Orange si Mary II Stuart.


Warning: fopen(cache/f63933256994d636aadbe4eccd048cad) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139