Citeste articole din "Retete culinare / Dulciuri"

 • Rulada delicioasa cu banane

  Rulada delicioasa cu banane

  O rulada cu aroma de fructe este foarte buna pentru o gustare dulce. Va invitam sa incercati rulada delicioasa cu banane. Ingredientele necesare sunt:

 • Inghetata aromata de portocale

  Inghetata aromata de portocale

  Cu o preparare rapida, inghetata facuta acasa chiar de dumneavoastra va fi mult mai mult pe placul musafirilor decat cea cumparata de la magazin.

 • Tortul de morcovi cu marzipan

  Tortul de morcovi cu marzipan

  Mai este foarte putin pana la marea sarbatoare a Invierii. Tipul trece atat de repede, incat ne da senzatia ca parca ar zbura, tocmai de aceea este bine sa ne gandim

 • Rabarbarul si proprietatile lui

  Rabarbarul si proprietatile lui

  Unora dintre noi le place foarte mult aroma inconfundabila a rabarbarului, altora li se pare extrem de rau gustul sau acru. Pe langa faptul ca are acea acreala caracteristica diverselor ierburi, acesta este deseori confundat cu o planta oarecare, una care nu are nici un rol semnificativ.

 • Crema de caramel preparata acasa

  Crema de caramel preparata acasa

  O crema cu un gust delicios si numai buna pentru o gustare dulce este crema de caramel preparata acasa. Aveti nevoie de cateva ingrediente pentru a prepara o astfel de crema:


Warning: fopen(cache/431b3bfd413c92db20b1e2bef229a8b1) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139