Fursecuri cu serbet

 

 Nelipsite de la sarbatorirea evenimentelor si nu numai, fursecurile se asorteaza perfect alaturi de un ceai rafinat.

Ingrediente:

- 400 g unt

- 600 g faina

- 500 g zahar pudra

- 7 oua

- 6 albusuri

- 300 g gem

- 250 g serbet


Mod de preparare:

Se freaca untul. Se pune zaharul pudra si se freaca. Se adauga cele 7 oua intregi si albusurile spuma.  Se amesteca toate, adaugandu-se faina, pana devine o pasta omogena. Se iau cu lingurita, se asaza pe tava in randuri cu distanta intre ele.

Se coc la foc potrivit. Se lipesc cate doua cu gem si se garnisesc cu serbet.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Fursecuri cu ceai verde

    Usoare, pufoase, dulci, cu note racoritoare de ceai verde, perfecte ca gustare sau desert.

  • Fursecuri cu ghimbir

    Un desert simplu de preparat, care se imbina foarte bine cu o cana de ceai fierbinte este reteta de fursecuri cu ghimbir.

  • Fursecuri cu gem de caise

    Seara, in timp ce stati de vorba cu prietenii dumneavoastra ori vizionati o emisiune interesanta, va puteti delecta si cu cateva fursecuri cu gem de caise alaturi de un ceai.

  • Fursecuri bavareze

    Preferate la o cana de cacao cu lapte sau cafea, fursecurile se gasesc sub diverse forme si arome delicioase. Va propunem sa incercati o reteta de fursecuri bavareze.

  • Tort de biscuiti cu crema de serbet

    Un tort delicios si usor de preparat pentru un final de saptamana este tortul de biscuiti cu crema de serbet. Iata ingredientele necesare:


Warning: fopen(cache/6c797b0dfbc91e1cb4efd721930b0810) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139