Citeste articole din "Ghid practic"

 • Gradina mea la inceput de Brumar

  Gradina mea la inceput de Brumar

  Noiembrie nu presupune activitati diferite in gradina fata de luna precedenta. Exceptie fac poate doar cateva detalii tehnice pe care le vom sublinia la momentul oportun.

 • Cand si cum trebuie plantat corect un mar

  Cand si cum trebuie plantat corect un mar

  Fara umba de indoaiala, marul este cel mai popular fruct autohton si unul dintre cele mai agreate la nivel mondial. Forma perfecta, culoarea apetisanta, aceeasi cu a pasiunii, si gustul l-au transformat intr-un adevarat simbol al tentatiei, dupa cum reiese chiar din anecdota biblica a primilor oameni, Adam si Eva.

 • Gradina mea in luna octombrie

  Gradina mea in luna octombrie

  In gradina se gaseste mereu cate ceva de facut si cu atat mai mult in luna octombrie cand, incet dar sigur, ne apropiem cu pregatirile de iarna.

 • Gradina mea in iulie, luna lui cuptor

  Gradina mea in iulie, luna lui cuptor

  O data cu inceputul lunii iulie, vara se apropie in regiunile temperate din emisfera nordica, de punctul sau culminant. Trandafirii nu sunt niciodata mai frumosi decat acum, iar gradina de fructe si legume rodeste fara incetare umpland mesele de bucate proaspete.

 • Gradinaritul in saci, o solutie de viitor pentru combaterea saraciei

  Gradinaritul in saci, o solutie de viitor pentru combaterea saraciei

  Rwanda este tara cu cea mai mare densitate a populatiei in Africa sub-sahariana. Numarul crescut de locuitori si deficitul de teren cultivabil constituie principalele probleme care determina cazurile de malnutritie. In jurul orasului Kigali, oamenii detin prea putin teren, sau mai rau decat atat, nu poseda nici macar un loc unde sa creasca produse vegetale.

 • Gradinaritul, sanatos si practic in formarea copiilor

  Gradinaritul, sanatos si practic in formarea copiilor

  Gradinaritul este considerat de cele mai multe ori o activitate adresata oamenilor mari, necesitand multa atentie, consecventa si cunostinte de specialitate. Exista totusi voci in lume care pledeaza pentru popularizarea sa in randul copiilor inca de la varste fragede.

 • Oua vopsite in stil traditional

  Oua vopsite in stil traditional

  Vopsirea oualor de Paste este o traditie care a capatat la fel ca si impodobirea bradului de Craciun proportii universale. Pentru aceasta, unii apeleaza la coloranti artificiali, usor de gasit in orice magazin alimentar, pe cand altii acorda atentie vopselelor naturale.

 • Plante perene care se tund primavara

  Plante perene care se tund primavara

  Plantele perene sunt acelea care rodesc mai multi ani la rand, avand o radacina persistenta din care se dezvolta o tulpina noua in fiecare primavara.


Warning: fopen(cache/d03a475fccddfdce3478fc18afdbcfd7) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139