Citeste articole din "Ghid practic"

 • Poate fi inlaturat mirosul de usturoi?

  Poate fi inlaturat mirosul de usturoi?

  Se spune ca usturoiul se numara printre cele mai valoroase plante din punct de vedere nutritional. Insa pentru a beneficia de calitatile sale trebuie integrat frecvent in alimentatie, in stare proaspata, iar acest lucru pare

 • Cum preparam in casa branza de vaca?

  Cum preparam in casa branza de vaca?

  Produsele lactate se numara printre acele alimente de care nu trebuie sa ne lipsim decat in cazuri exceptionale, cum ar fi daca suntem alergici sau daca medicul ne-o cere din anumite ratiuni medicale.

 • Idei pentru decoratiuni de toamna

  Idei pentru decoratiuni de toamna

  Zilele mohorate si culorile pastelate din natura sunt cele mai evidente marturii ca toamna si-a intrat in drepturi. Incepand cu exteriorul locuintei si terminand cu interiorul acesteia, puteti crea un mediu ambient care sa va ajute sa acceptati mai usor sezonul aflat inca la inceput.

 • Cum avem toamna o gradina multicolora?

  Cum avem toamna o gradina multicolora?

  Rand pe rand frunzele au inceput sa se usuce si sa cada. Pentru oamenii gospodari este semn ca multe dintre uneltele de care nu s-au putut lipsit in timpul verii vor sta de acum in asteptarea viitorului sezon estival.

 • Cerintele Rhododendronului

  Cerintele Rhododendronului

  Genul Rhododendron este alcatuit din peste 850 specii salbatice si nenumarate specii hibride care incanta privirea cu buchetele de flori rosii, roz, violete sau albe.

 • Bolile vinurilor

  Bolile vinurilor

  Vulnerabilitatea prezentata de vinul preparat in gospodarie apare inca din timpul procesului de obtinere a acestuia.


Warning: fopen(cache/6cfe250b225126bc08d05614aaf37044) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139