Citeste articole din "Ghid practic"

 • Cojile de oua si plantele din gradina

  Cojile de oua si plantele din gradina

  Aparent, intre cojile de oua si gradinarit nu exista nicio relatie apropiata. Totusi, dincolo de potentialul culinar al produselor de origine animala amintite, o serie de aspecte practice asteapta sa iasa la lumina.

 • Gradinaritul in Luna lui Florar

  Gradinaritul in Luna lui Florar

  Mai sau Luna lui Florar, cum este cunoscuta in calendarul popular, este o luna fantastica pentru gradinile din emisfera nordica a planetei. Temperaturile blande, ploile si cantitatea crescanda de lumina fac ca intreaga natura sa revina la viata.

 • Cum eliminam mirosul de miel din bucate de Paste

  Cum eliminam mirosul de miel din bucate de Paste

  Preparatele din carne de miel sunt cele mai recomandate la masa eleganta din ziua de Paste. Totusi, unele persoane le evita ori sunt retinute fata de ele din cauza mirosului specific care persista uneori pana dupa gatire.

 • Cum sa-ti hranesti familia sanatos

  Cum sa-ti hranesti familia sanatos

  Cu familia impartasim toate lucrurile bune si rele din viata, de la cele mai marunte pana la cele care ne marcheaza viitorul. Desi masa ar putea parea un moment nesemnificativ, regularitatea sa peste care nu se poate trece o pune mereu in centrul atentiei.

 • Tratamente fitoterapeutice pentru degeraturi

  Tratamente fitoterapeutice pentru degeraturi

  In sezonul rece temperaturile scad adesea sub pragul de inghet al apei, iar problemele de sanatate devin iminente. Degeraturile se numara printre cele mai frecvente si periculoase suferinte ale perioadei

 • Ciocolata, un lux in viitorul apropiat?

  Ciocolata, un lux in viitorul apropiat?

  V-ati gandit vreodata ca banalele tablete sau bomboane de ciocolata ar putea sa redevina ca odinioara alimente rare? Probabil ca nu, si totusi scenariul nu este deloc rupt de realitate, ba chiar l-am putea experimenta pe propria piele in viitorul apropiat.

 • Ciocolata tine la sanatatea ta

  Ciocolata tine la sanatatea ta

  Un studiu efectuat de cercetatorii suedezi in octombrie, anul trecut, a oferit lumii un motiv in plus sa aprecieze ciocolata.


Warning: fopen(cache/fa61332a84fb1fe192418d58e32c4ceb) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139