Citeste articole din "Ghid practic"

 • Construiti-va un cadru special pentru seminte

  Construiti-va un cadru special pentru seminte

  Un cadru special pentru seminte se construieste usor si nu este nici costisitor din punct de vedere material. In schimb, semintele stranse din gradina se vor mentine proaspete pe intreaga perioada a verii.

 • Activitati de toamna in gradina

  Activitati de toamna in gradina

  Anotimpul tomnatic este ideal pentru a da startul pregatirii gradinii pentru iarna. Lunile septembrie si octombrie nu sunt foarte friguroase si aveti oportunitatea sa iesiti in gradina cat inca vremea este relativ prietenoasa, pentru a aranja straturile inainte de venirea inghetului.

 • Pastrarea fructelor in stare proaspata

  Pastrarea fructelor in stare proaspata

  Valoarea alimentara deosebita a fructelor, datorata continutului in zaharuri usor asimilabile (glucoza si fructoza), acizi organici, saruri minerale si microelemente, justifica includerea lor in ratia zilnica a oamenilor.

 • Fertilizatorii organici si anorganici

  Fertilizatorii organici si anorganici

  Fertilizatorii sunt compusi chimici importanti care asigura dezvoltarea armonioasa si functionalitatea plantelor. Diversitatea tipurilor de ingrasaminte se datoreaza in primul rand varietatii tipurilor de sol, a fertilitatii acestora si a cerintelor nutritionale impuse de fiecare specie vegetala.

 • Un remediu impotriva viermilor din cirese

  Un remediu impotriva viermilor din cirese

  Pentru a scapa odata de ciresele cu viermi, singura solutie este de a incepe o vanatoare asidua impotriva mustelor de cirese, inainte ca acestea sa-si depuna ouale in fructele in formare.


Warning: fopen(cache/4c73e273ef644f8d3b93f2c733123b32) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139