Gradina ta Rustica

 

Frumusetea gradinilor de la tara ne va fermeca intotdeauna. Si gradina ta simpla poate dobandi un aer rustic daca ajuti naturaletea sa se instaleze aici.

Orice gradina rustica trebuie sa se bucure de efectul binefacator al apei.  Daca veti pune fantani si traditonalele pompe de scos apa, gradina va avea un farmec aparte.

Ceea ce ar fi ideal in gradina este un sezlong din lemn, ca sa te poti odihni dupa a zi obositoare la serviciu. Ca sa fie un dcor si mai relaxant, va puteti inconjura de flori asezate pe suporturi facute din ramurile unui copac.

Alege sa-ti decorezi gradina cu figurine din animale, cosuri de paie, stropitori, galeti zincate si ghivece de lut. Poti realiza decoruri deosebit de frumoase doar cu putina imaginatie.

Daca bunicii tai au pe la tara o caruta pe care se gandesc sa o arunce, nu-I lasa. Aceasta poate reprezenta un decor impresionant intr-o gradina rustica daca e vopsita si umpluta cu flori. Ideale pentru imbracarea acesteia sunt plantele curgatoare(muscate, surfini), care vor imbraca frumos locurile inestetice.

Articole asemănătoare

 • (P) Cea mai buna lumina pentru gradina ta

  Care este optiunea ta pe masura ce se lasa intunericul: prefer sa tragi jaluzelele sau alegi sa te bucuri de frumusetea gradinii tale?

 • Calendarul lucrarilor in gradina. Luna septembrie

  Primele zile ale lunii septembrie aduc de obicei, pe langa multa nostalgie, o grija deosebita pentru gradina. Scaderea temperaturilor nu mai este un lucru pe cale sa se intample, ci a devenit deja o certitudine reflectata de insasi natura ce ne inconjoara.

 • Gradina mea in luna Februarie

  Intotdeauna se gaseste ceva util de realizat pentru gradina, chiar si in luna care pune capat sezonului rece. Faurar sau “luna lupilor” este socotita o luna nemiloasa, aducatoare de geruri si viscole mari.

 • (P) Gradina ca-n povesti la preturi taiate de la radacina!

  A venit toamna, frunzele parasesc copacii, temperatura scade usor-usor, iar gradina isi pierde un pic din farmec si frumusete, iar plantele se pregatesc de iarna.

 • Gradina de toamna si culorile

  Imaginati-va o gradina lipsita de culoare, fara nimic atractiv din punct de vedere vizual. Viata ar fi mai trista pentru cel ce ar avea-o in spatele casei sale.


Warning: fopen(cache/45da6d6222c9ae818a62cf6fde0c89de) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139